Screenshot 2022-04-25 at 11.49.28

Fornybar energi

Reduser klimagassutslippene, bevar miljøet og bidra til en bærekraftig fremtid.

Ta det første skrittet mot en renere og mer bærekraftig verden ved å velge fornybar energi.

Vannkraft - Fortum Bedrift

Hva er fornybar energi?

Fornybar energi er energi som kommer fra naturlige kilder som sol, vind, vann, og biomasse. Den kan fornyes over tid og mindre miljøpåvirkning enn ikke-fornybare kilder som kull og olje.
Les mer om fornybar energi
Email-dimpl-vindkraft-2022

Støtt fornybar energiproduksjon

Med Grønt Valg garanterer vi at det blir produsert like mye strøm fra fornybare energikilder som din virksomhet bruker.
Les mer om Grønt Valg
gulfside-mike-fLXy4yLBFSU-unsplash

Bærekraftsrapportering kan snart blir obligatorisk for alle bedrifter

Bærekraftsrapportering vil sannsynligvis bli obligatorisk for alle bedrifter i fremtiden. Her er grunnene til at du bør starte med dette allerede i dag.
Les mer om bærekraftsrapportering

Andre klimatiltak for din bedrift

hnr

Stolt medlem av Hold Norge Rent: sammen mot forsøpling!

“Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt! Ved å bidra til å rydde søppel i naturen og øke vår bevissthet rundt hvordan vi kan leve mer bærekraftig, bidrar vi til et felles løft for å møte og bekjempe våre felles klima -og miljøutfordringer.” – Hold Norge Rent
Se Hold Norge Rent
Group 17

Fortum er et miljøfyrtårn

Vi tar klima og miljø på alvor. Derfor er vi miljøfyrtårnsertifisert. Miljøfyrtårn gir Fortum gode forutsetninger for å bidra til FNs bærekraftsmål. Vi oppfordrer våre kunder til å gjøre det samme.
Se Miljøfyrtårn

Nyheter fra Fortum bedrift

Hva er fornybar energi?

Hva er fornybar energi?

Fornybar energi kommer fra naturlige kilder som sol, vind, vann og biomasse, og spiller en avgjørende rolle i kampen mot klimaendringer og uttømming av ikke-fornybare ressurser. Les videre for å oppdage hvordan fornybar energi kan bidra til en ...

God energiledelse: En lønnsom investering for norske bedrifter

God energiledelse: En lønnsom investering for norske bedrifter

I dagens stadig mer komplekse og utfordrende forretningsmiljø er god energiledelse ikke bare et ansvarlig valg, det er også en strategisk investering som kan gi betydelige fordeler for norske bedrifter. I en tid med økende fokus på bærekraft, ...

Fortum forklarer: Hva gjør Vålerenga riktig?

9.05.2023

Fortum forklarer: Hva gjør Vålerenga riktig?

I samarbeid med Europower har vi satt oss ned med daglig leder på Intility Arena, Stig-Ove Sandnes. Der fikk vi svar på hvordan stadionanlegget som huser Vålerenga Fotball sparer over 400.000 kroner årlig i strømkostnader. 

Mai 2023: Slik ser strømmarkedet ut nå

4.05.2023

Strømmarkedet

Mai 2023: Slik ser strømmarkedet ut nå

I det korte bilde viser værvarslene relativt kaldt vær. Dette fører til at snøsmeltingen i fjellet lar vente på seg. Når sommeren kommer med varmt vær vil veldig mye av snøen smelte samtidig og vi kan oppleve flom og potensielt vanntap. Samtidig vil ...

En steingod strømavtale

En steingod strømavtale

Med 14 avdelinger rundt om i landet, har masseforvalteren Feiring AS et høyt strømforbruk. Derfor har de også fått på plass en forvaltningsavtale med Fortum. Slik oppnår konsernet forutsigbare priser i et uforutsigbart marked.

Mars 2023: Hvordan ser markedet ut?

8.03.2023

Strømmarkedet

Mars 2023: Hvordan ser markedet ut?

– Det blir fortsatt høye priser fremover dog ikke så ille som vi opplevde i 2022, sier porteføljeforvalter i Fortum, Kristian Fossum.