Office people

Faghjelp

Gjør det enklere å være en god leder

Enda ikke Fortumkunde? Bestill strøm her

Hva er Faghjelp?

I et unikt samarbeid med Simployer kan vi nå tilby deg som Fortum-kunde tjenesten Faghjelp: En «verktøykasse» skreddersydd for virksomheter med under 100 ansatte. Med Faghjelp får du rask hjelp med spørsmål knyttet til personalsaker, lønn og regnskap, slik at du sparer tid og kan fokusere på andre driftsoppgaver.

Priser nedan gjelder per bruker:
Faghjelp Standard: 149 kr/mnd
Faghjelp for Leder: 189 kr/mnd
Faghjelp for Leder med support: 299 kr/mnd
Faghjelp for Regnskap: 189 kr/mnd
Faghjelp for Regnskap med support: 299 kr/mnd
Prisen gjelder per bruker

Dette får du

  • Artikler, maler, videoer og nyttige digitale verktøy
  • Mulighet for å diskutere med andre brukere i lukket forum
  • Varslinger når det skjer endringer i lover og regler
  • I tillegg har du mulighet til å velge 1:1 support, som gir deg mulighet til å diskutere din problemstilling direkte med Simployers rådgivere via telefon eller e-post.
HubSpot Video

Gode råd behøver ikke være dyre…

Med tilgang til Fortum Faghjelp vil du både spare tid og bli en bedre arbeidsgiver, ved at du hele tiden har tilgang til oppdatert informasjon, best practice og rådgivning innen HR og ledelse. For mange virksomheter vil det også være en rimeligere løsning enn å ansette en HR-konsulent eller benytte juridisk rådgivning fra advokat.
Les mer
Atle-Ragni-ThorArne-sept22-2

Ha de beste rådgiverne i ryggen

Simployers rådgivere svarer på rundt 30.000 spørsmål fra norske arbeidsgivere - hvert eneste år! Enten spørsmålene handler om arbeidsrett, trygderett, HMS, lønn eller økonomi, vil Simployers rådgivere alltid gi deg raske og forståelige svar.
Les mer
simployer

Fortum samarbeider med Simployer

Simployer tilbyr løsninger som på en sømløs og forståelig måte gjør det enkelt å være en god arbeidsgiver. Simployers Faghjelp har over 10.000 brukere i Norge. Gjennom dette unike samarbeidet kan vi tilby en tjeneste spesielt utviklet for små og mellomstore bedrifter - slik at du kan få eksperthjelp til en rimelig pris!
Les mer på Simployer.no

Lurer du på noe?