HubSpot Video

Vi feirer! Nå blir Hafslund Strøm en del av Fortum

For å kunne gi din bedrift best mulige tjenester, i dag og i morgen, forener vi nå Hafslund Strøm sin solide historie med Fortums velkjente evne til innovasjon. Ved å samle alt vi har av erfaring, ekspertise og ressurser, får vi nå en helt unik mulighet til å skape flere smarte løsninger for kundene våre. Vi skal være med å videreutvikle strømbransjen til det beste for bedriftsmarkedet. Når vi nå blir et av landets største strømselskap, blir vi samtidig mer solide og et enda tryggere valg. Det er godt å vite for din bedrift som allerede er kunde – og for alle andre som ønsker en innovativ og fremtidsrettet strømleverandør tilpasset en hverdag i stadig utvikling.

Flere smarte løsninger for din bedrift

Screenshot 2022-04-22 at 11.15.07

Vi holder deg oppdatert

Med webinarer, månedlige markedsoppdateringer, nyhetsbrev og blogg.
Les mer
Screenshot 2022-04-22 at 11.15.17

Med vår forvaltningsekspertise

... hjelper vi din bedrift til best mulig strømpris.
Les mer
Screenshot 2022-04-22 at 11.15.31

Enkelt med alt på én faktura

... alle målepunkter, forbruk og nettleie på samme faktura. Nå også som EHF.
Les mer
Screenshot 2022-04-22 at 11.15.58

Smart oversikt og kontroll

... på strømforbruket, avtaler og fakturaer med Fortum Online.
Les mer
Screenshot 2022-04-22 at 11.16.17

Plusskunde

Vi betaler 1,5 øre over spotpris for din overskuddsstrøm.
Les mer
Screenshot 2022-04-22 at 11.16.28

Kundeservice er her for deg

Vi er klare for å hjelpe deg på både telefon og e-post. Du velger!
Les mer

JIPPI! Vi feirer med flere gode tilbud frem til 31. mai

JIPPI_1

Premium brukerportal

Nå lanserer vi en oppgradert brukerportal med nye smarte funksjoner og forbedret brukeropplevelse. Hold oversikt over strømforbruket, se alle fakturaer samlet og estimer fremtidige kostnader. Vi gir din bedrift kostnadsfri tilgang til premiumversjonen i 90 dager. Ingen forpliktelser, null mas. Tilbudet gjelder frem til 31. mai.
Eksisterende kunde? Logg inn og bestill

«Jeg synes verktøyet er helt suverent og et godt utgangspunkt for å gjøre en analyse av bruksmønsteret i bedriften din. Dessuten: Nye miljø- og energikrav som følge av klimautfordringene vil bare øke behovet for å ha gode rutiner for energibruk»

– Jarle Johannessen, daglig leder i Termoenergi.


Akkurat nå feirer vi at Hafslund Strøm har blitt en del av Fortum med å gi alle kunder muligheten til å teste ut vår nye oppgraderte online-portal for bedriftskunder, uten ekstra kostnad i 90 dager.

Med Fortum Online kan bedrifter forstå og planlegge strømforbruket bedre – og potensielt spare tusenvis av kroner i måneden. Visualisering av kompleks informasjon er nøkkelen til en god tjeneste. Analyseverktøyet rydder opp i det som for mange kan være komplekse data, og gir en visuell framstilling av hva som påvirker strømforbruket i bedriften din.

Avtalen har ingen bindingstid. Ønsker du ikke å fortsette med pluss-versjonen av Fortum Online, kan du enkelt si opp avtalen inne i Fortum Online.


Er du ikke Fortum-kunde ennå?

Prøv vår forvaltningsavtale Aktiv Bedrift eller vår spotpris-avtale og få full oversikt med Fortum Online Pluss du også.

Bestiller du før 31. mai er strømavtalen uten fastbeløp og inkluderer kostnadsfri tilgang til Fortum Online Pluss i 90 dager!

aktiv

Vi slo markedsprisen 3 år på rad

En forvaltningsavtale med mål om å slå vår egen spotprisavtale.
Bestill
spot

Enkelt og greit

For bedrifter med moderat strømforbruk. Billigst over tid, ifølge Statistisk sentralbyrå.
Bestill