Artikler om energi og bærekraft

Pil Se alle artikler

NorgesEnergi har nå blitt Fortum

Publisert 13.05.2024

Vi er glade for å ønske alle NorgesEnergi-kunder velkommen til oss i Fortum. NorgesEnergi og Fortum har tilhørt samme konsern siden 2017. Nå har vi blitt ett selskap for å sikre best mulig tilbud til alle våre kunder.

NorgesEnergi har vært en utfordrer og innovatør i det norske strømmarkedet i nesten 25 år. Tidligere daglig leder i NorgesEnergi Hans-Erik Ramsdal har nå overtatt samme rolle i Fortum Strøm, og han gleder seg til å ta fatt på oppgaven med over 300 ansatte på laget fordelt på kontorene i Kristiansand og Oslo.  

– Med et stadig mer uforutsigbart og utfordrende strømmarked må alle aktører gjøre vurderinger av hvordan de best kan møte dette. I en tid hvor mange aktører kutter i tilbudet og tar betalt for kundetjenester, ønsker vi heller å videreutvikle oss og effektivisere våre prosesser slik at vi kan videreføre verdsatte kundegoder, forteller Ramsdal. 

– Dette handler om å sikre et best mulig tilbud til alle våre kunder både nå og i årene som kommer, sier han. 

Hans-Erik Ramsdal

Bilde av Hans-Erik Ramsdal, daglig leder i Fortum Strøm.

Som Fortum-kunde har du i dag en rekke fordeler, som kunderådgivning over telefon, gjennomfakturering, gratis kundeportal for bedrifter og app for privatkunder.

Nå skal vi ta med det beste fra begge selskapene for å fortsette å tilby konkurransedyktige produkter og tjenester som hjelper kundene med å bruke strøm på en smartere måte.

Dette sier våre ansatte om sammenslåingen

I filmene under kan du se hva daglig leder Hans-Erik Ramsdal og account manager Ninita Thunberg sier om sammenslåingen.

Hans-Erik Ramsdal, daglig leder i Fortum Strøm.

Ninita Thunberg, account manager i Fortum Strøm, har jobbet 7 år i NorgesEnergi før sammenslåingen. 

Pil Se alle artikler

shutterstock_631080719

Business manager
+47 000 00 000