Artikler om energi og bærekraft

Pil Se alle artikler

Fortum og Visma Advantage fornyer samarbeidet

Publisert 16.11.2023

Fortum har fornyet samarbeidet med Visma Advantage, Nordens største innkjøpssamarbeid. Avtalen innebærer at Vismas medlemmer får tilgang til Fortums gode strømavtaler.

prog NE (2)

Fortum oppfyller strenge miljøkrav

Bedrifter i Norden kan få tilgang til de beste avtalebetingelsene på alt fra pris og levering til retur og service ved å bli med i et innkjøpssamarbeid. Visma Advantage er Nordens største innkjøpssamarbeid, og de tilbyr forhandlede rammeavtaler innen en rekke kategorier, som strøm, IT, reise og forsikring.

Visma krever at leverandørene deres tar ansvar for miljø, bærekraft, etisk handel og samfunnsansvar. For å bli en leverandør i Visma Innkjøpssamarbeid må leverandørene beskrive og dokumentere konkrete tiltak de har iverksatt for å forbedre seg på disse områdene. Leverandørene må også kontinuerlig dokumentere at de opprettholder disse tiltakene over tid.

"Visma Advantage er en viktig partner for oss, og vi er stolte over å kunne tilby deres medlemmer våre beste strømavtaler"
- Stein-Thore Askautrud, Business Manager i Fortum

Fortum har levert strøm til Visma Advantage kunder i flere år, og har gjennom hele perioden vist at de lever opp til alle kravene til miljø, bærekraft, etisk handel og CSR.

Hero image hubspot (1920 × 900 px) (3)

Reduser innkjøpskostnader med Visma Advantage

Innkjøp er en viktig del av enhver bedrifts økonomi, men å redusere innkjøpskostnadene kan være krevende. Visma Advantage er et godt tilbud til bedrifter i Norden som ønsker å redusere kostnader og forbedre innkjøpsprosessene sine.

Les mer om Visma Advantage

Visma Advantage tilbyr en rekke fordeler:

  • Forhandlede rammeavtaler på en rekke produkter og tjenester
  • Enklere innkjøpsprosess
  • Mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten

Visma har innkjøpsspesialister som har forhandlet frem noen av de beste prisene på markedet hos over 40 ledende leverandører.

 

Pil Se alle artikler

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne

shutterstock_631080719

Ola Nordmann

Business manager
eksempel@epost.no
+47 000 00 000